PRIJZEN FOTOSHOOTS


Mijn fotografie bestaat vaak uit maatwerk opdrachten. Samen met u inventariseer ik uw wensen en komen we tot een passende aanbieding. U kunt ook gebruik maken van een van onderstaande aanbiedingen. Onderstaande prijzen zijn inclusief studio. (Bij locatie shoots geldt er een meerprijs van 35ct per gereden kilometer, gerekend vanuit Zoetermeer en eventuele bijkomende parkeerkosten).

Bedrijfsfotografie

Heeft u foto’s van uw bedrijf en/of personeel nodig voor een brochure, website of andere uiting? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijsinformatie.

Bruidsfotografie

Uw trouwdag is een van mooiste dagen van uw leven. Tijdens deze dag leg ik de meest dierbare momenten met uw vrienden en familie zo goed mogelijk vast.

Product Fotografie

Uw brochure of website voorzien van de beste productfoto’s? Ik verzorg product- en detailfoto’s voor al uw promotionele uitingen.

Zwangerschaps Fotografie

Je bent zwanger en trots op je mooie buik. Ik maak de mooiste zwangerschapsfoto’s als herinnering aan deze dierbare en speciale periode.

Familie Fotografie

Met het gezin, met vader en moeder of met broers en zussen een prachtig moment vereeuwigen? Mijn fotostudio leent zich er perfect voor.

Fotoshoot Kado!

Een vriend, vriendin of familielid verrassen met een fotoshoot? Geef een fotoshoot kado. Informeer naar de mogelijkheden!